De bästa behåarna för arbetsutrymmen

Nov 25, 2022 Clothing Accessories

Visst, vi vet alla vad garderoben är nödvändiga för arbetande kvinnor som ska ha i sina garderober, men om du köper en för första gången eller ersätter en du har slitit till Marken, det kan vara en smärta att hitta exakt rätt inkarnation i butikerna. I “The Hunt” söker vi i butikerna efter en grundläggande artikel som varje kvinna borde ha.
Mycket har förändrats under de senaste åren, så låt oss diskutera – vilka är dina favoritbh för arbetskläder? Vilka har du för komfort; Vilken för varje dag? Bär du en annan behå (om alls) på dagar du arbetar hemma? Om du har provat något av massorna av indieunderklädermärken där ute, vilka har varit hits – och vilka är missar?
För mina $ 0,02 är det allmänna riktlinjer för BH -skivorna för arbetsutrymmen:

Den bästa behå för kontorsslitage är diskret-jag har alltid föredragit enkla T-shirt-behåar, utan sömmar eller spetsar. (För att vara ärlig, att se sömmar under mina kläder bugar mig mer än spetsen!) Vissa kvinnor skulle sätta lätt stoppning i listan över krav för kontorslingor, för att dölja alla “strålkastare” – men du gör du.
Fit är nyckeln! När det gäller behåar: På ingen punkt under dagen om du har det jag kallar “Quad Boob Look” – om din behå skär i dig så att det ser ut som om du har fyra bröst, är oddsen bra din behå är för snäv. (Jag har också nyligen hört termen “Bra -hattar” för att beskriva behåar som är alldeles för stora i bandet för dig, som – lol – men det är så sant. Slå upp en Bra -butik med specialiserad kunskap (jag har alltid älskat BH -anbud i NYC), eller kolla in subreddit, r/abrathatfits.
Få stöd där det är viktigt. Tänk på att det mesta av ditt stöd bör komma från bandet, inte remmarna – vet också att om dina remmar fortsätter att falla av axlarna kan du antingen få dem skräddarsydda eller till och med köpa underkläder bara för petite kvinnor.
(Se fler tips om passform i vårt inlägg med stiltips för bystiga kvinnor.)
(Det här är ett annat inlägg, men när det gäller trosor: Ja, dina trosor kan vara för snäva, och nej, det är inte en bra titt. Här är vår sista diskussion om de bästa kvinnornas underkläder utan show.)
Läsare, låt oss höra från dig – vilka är dina favoritbh för arbetsutrymmen? Vilka är dina favoritbh i allmänhet i dag?
Det här inlägget innehåller affiliate -länkar och Corporette® kan tjäna provisioner för inköp som gjorts via länkar i det här inlägget. För mer information se här. Tack så mycket för ditt stöd!

Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för oss att tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser.
The Hall of Famers: bästsäljande läsarens favoritbh för arbetsutrymmen
Det här är alla de bästsäljande behåarna som läsarna älskar:
Läsarens favorit, bästsäljande BRS inkluderar (övre raden): lila / grå / solbränna / blå (nedre rad): spets / svart / röd / spets
Några anteckningar om specialkategorier av BH
Extremt bekväm BH: natori, True & Co., Wacoal, Bravado, Soma
Affordable Bras – Läsarna har rekommenderat Warners och Calvin Klein! Soma har också sådana till försäljning.
Träning BH (Busty) – Freya, Panache, Athleta, Enell, Luluman (lägre påverkan: Glamorise eller Syrokan)
Busty Bras – Chantelle, Fantasie, Birdsong, Freya, Natori, Elomi, Prima Donna och Le Mystere – och alla älskar den brittiska butiken Bravissimo
Bästa urval av petite behåar – Pepper, Little Bra Co. – Även (baserat på gamla läsartrådar) Kontrollera Aerie!
Bästa urval av extra stora behåar-hennes rum (upp till 52J)
Våra favoritsköterskor – Bravado, Cake, Natori, Elomi, Kindred Braverly!
Hur man tvättar dina behåar – tvätt eller woolite, formad tvättväska, lufttorka – se alla våra tips om behåvård!

{Relaterat: Hur man köper en BH}
De bästa behåarna för arbetsutvecklingar

Den här är en typ av OG – ett antal läsare har noterat hur mycket de absolut älskar Natori -fjädrarna -behåen, både när det gäller hur de ser ut i bh såväl som komforten i att bära behå. Det ser snyggt ut på bilden men det är i allmänhet smidigt under kläder, förutsatt att den passar ordentligt. De har också en fullständig koppversion för större bröst. Den finns i massor av färger och storlekar 30A-42H (storlekar 38DD+ finns bara i hela cupversionen).
Andra bästsäljande BH på Nordström inkluderar ett gäng från Wacoal: Wacoal Awareness, Wacoal Basic Beauty och Wacoal Retro Elegant Bra – var och en har mer än 2000+ glödande recensioner.

En annan Natori -favorit: Läsarna älskar Natori Bliss BH och har noterat att det är oerhört bekvämt. Särskilt den avbildade BRALETTEN har varit en läsarfavorit under de senaste åren; De har också en underwire -version av den.

Några andra alternativ för bekväma BH: True & Co., Natori Pure Luxe, Wacoal, BravAdo, Soma. (Som en större kist kvinna äger jag de fyra sista och tycker att de är den ovanliga blandningen av stödjande men bekväma … True & Co. rider upp på mig, tyvärr, men jag fortsätter att köpa olika stilar eftersom läsarna älskar den här saken. Du. Du kan också få True & Co. på Target, för vad det är värt, ibland med en “köp 2 för $ x” typ av försäljning. Jag köpte just Harper Wilde Bliss -behå som jag har hört bra saker om, men har inte gjort det försökte det ännu.)

På tal om större bröststorlekar-den här Chantelle har varit en bästsäljare i flera år; Det finns i storlekarna 32C-42G. (Denna Chantelle Minimizer är också en bästsäljare om du är på jakt efter minimizers.)

Andra fantastiska behåar för större bröststorlekar (talar personligen!) Inkluderar Fantasie, Birdsong, Freya och Natori. Jag har många slumpmässiga stilar från Elomi som jag gillar mycket, men jag tror inte att jag har provat deras bästsäljare, Matilda och Cate. (Åh wow-jag tror att de slutade sälja det i några år, men Le Mystere Bra som var Oprahs favorit för länge sedan är tillgänglig igen.) Och naturligtvis, om vi pratar om stilar för kvinnor med större kisten, har vi För att nämna Bravissimo – de säljer kläder, baddräkter och underkläder.
En annan betydande läsarfavorit: Prima Donna Madison, som har funnits i 10+ år och hur kommer i T-shirtstilar, bodysuits, Plunge Bras, Balconettes och mer.

{Relaterat: 10 saker om att klä sig professionellt om du är bystig}
Läsare, låt oss höra från dig – vilka är dina favoritbh för arbetsutrymmen? Hur har dina bh-bärande vanor förändrats under de senaste åren, om alls?
Som den här funktionen? Kolla in andra senaste utbetalningar!
Stockfoto via Pexels / Nataliya Vaitkevich (kvinna sätter sig på hög stol som bär byxor; hennes blus är öppen för att avslöja hennes behå).

hyl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *