Archive: July 29, 2022

Amerikansk-tillverkade tee-tröjor-Take on Threads

Take On Threads, ett Kalifornien-baserat T-shirtföretag, erbjuder unika tee-skjortor med originalkonstverk producerade av amerikanska konstnärer, som kombinerar upplevelse, entreprenörsanda samt entusiasm för att tillhandahålla till grannskapet något ganska unikt. Modiga trådar T-shirts är tryckta på 100%organisk bomull med miljövänligt bläck. Teesna odlas inte bara, sys såväl som tryckta med amerikanska jordbrukare, tillverkare såväl som skrivare, men verksamheten återinvesterar också en del av intäkterna tillbaka till andra amerikanska små företag. Take On Threads är nöjda med att ha produkter med begränsad körning som produceras inhemskt, liksom varje månad de släpper en ny stil av stilar som har utmanat fantasin hos var och en av deras designers.
Teamet bakom tjänsten är tillverkad av tre personer: Cheri Larsh Arellano (grundare av Conscious Creative), Mark Arellano (författare, regissör samt Cinematographer) och Jake Brereton (grundare av Green Town Toys). Dessa tre har samarbetat så mycket som ger dig t-shirts som du inte kommer att upptäcka någon annanstans och, på samma sätt, tee-skjortor som stöder amerikanska företagare såväl som konstnärer från kust till kust. Ta på trådar återinvesterar 10% av alla intäkter till amerikanska företagare såväl som små serviceägare via Kiva (en ideell som levererar mikrofinansiering till nya tjänstägare). Så även om du inte får en tee kan du fortfarande skapa ett Kiva -konto samt gå med i deras lånelag för att göra en skillnad. I själva verket, om du använder den här länken, kan alla TEE -skjortor fabriksbesökare göra sin allra första $ 25 donation helt gratis! Bara indikationen för Kiva såväl som du får $ 25 för att investera i en liten serviceägare var som helst i världen. ganska snyggt!
Deras senaste samling, som påverkades av stilen “kärlek”, fångade verkligen min uppmärksamhet. En stil i synnerhet, hjärtat av rosor, kom från markörritningar av rosor, liknande forntida Maya Glyph. Stilen är på samma sätt grundläggande och effektiv, vilket gör den representativ för stilen såväl som vad vi samarbetar med ordet “kärlek” med.

Heart of Rosesheart of Roses
Jag förstår vad några av er kanske tror – kostnaden ($ 39) är hög. Jag säger att vi fick utnyttjat en hel del prisvärda saker och tar hög kvalitet för givet. Amerikanska tillverkade produkter kan vara mycket dyrare, men detta är vanligtvis ett resultat av ett engagemang för höga krav på kvalitet, såväl som skickligt, ganska betalat arbete. Ja, den här punkten måste understrykas! Förutom att varje tag på trådar tee -skjortor fick stöder jordbrukare, tillverkare och designers i hela USA.
Modiga trådar säljer också tomma ämnen och använder grossistmängder av såväl grafik som tomma tees, så om du funderar på att arbeta tillsammans med dessa fina människor, känner dig gratis att kontakta dem! För kunder måste du förstå att de nu levererar till över 30 länder runt om i världen så inspektera webbplatsen, välj dina tee -skjortor eller en attraktiv lagringstank och slutade vara en entreprenör själv.
Här är hela uppsättningen av tee -skjortor från “Love” -kollektionen samt se mycket mer på deras Facebook -sida samt Pinterest för de aktuella nyheterna samt inspirerande stift!

Kärlek är konstigt Messy Heartsweetnessocean från Loveheart Lotuslove Lotusthe Propoaleat Your Heart Outspray the Lovei’m a Loverlove modigt

0/5 (0 recensioner)

Uncategorized

Tips om skrämmande stil för att komma ihåg att leka med män modekläder

de skrämmande tips för stil för att komma ihåg att spela med män modekläder
25/04/2018, postat av Alanic Global
Modevärlden förvånar oss med nya idéer och innovation då och då, och inte bara kvinnorna, även männen är lika stilslagna av dem! Män dyker upp för att vara uber-stiliga med tiden, och det säger sig självt att kändisarna och supermodellerna ständigt inspirerar mode framåt män att se dapper och stilig ut i en rad kläder som introduceras av de ledande män modekläder tillverkare. Män stormar nu med nya nya modeuttalanden som gör det möjligt att visa upp sina personligheter på flera sätt, vare sig det är för regelbundna kontorstid eller de avslappnade utflykterna.

Med Drool Worthy Inspirations erbjuder modeexperter och designers männen med, här är några av stiltips att följa och vara de ultimata trendsättarna.
Var alltid enkel
Vare sig det är din lutning mot otydliga shorts eller oknäppta rockar, se till att alltid ha lite utrymme för enkla vibbar. Män måste se slarvigt dapper och inte lägga för mycket ansträngning för att se extra stilfull ut. Istället för att göra över saker och spendera timmar framför speglarna, lämna några saker rumples och inte manövrerade för att återspegla mycket grov och smart kant.

Enkel färg är hårt djärv
Den enda färgpaletten är definitivt den senaste trenden idag, och dessa kläder gör nya höjdpunkter i den globala modescenen. Hårdt elegant, klädd sig i en enda färgad kostym eller någon annan klädsel från topp-till-tå talar för en mycket fräsch och djärv modetinställning.
Modiga med tryck
Uppfattningen att utskrifter uteslutande är reserverade för damerna är inte mer relevant i dagens ålder. Enligt experter och modeentusiaster kan män också vara djärva och modiga i utskrifterna, och när de subtila enskilda färgerna blandas med de jazziga utskrifterna, ger de plats för en mycket väl – Thought av och samordnade stilkvotient.
Fit är viktigast
Män kan gå någon riktning för att få flest dapper -utseende, men en sak som gör och bryter alla utseende är passformen och silhuetten på kläderna. Sätt dig bara ner för kläder som har bäst passform, med perfekt linje och längd. Detta hjälper män att flagga sina muskler och väl tonad kroppsbyggnad.

Flirtig med en färg av humor
Det är viktigt för män att investera i stilar och kläder som är fåniga och lite nyckfulla. Sluta vara så seriös och dyster om alla bitar och leta efter de som är utformade av de välrenommerade män modekläderleverantörer som kommer i djärva färger och skarpa snitt, mycket roligt och livligt att få ditt leende.
High-fashiondräkten slutför din garderob
En mans garderob är helt tom och tråkig utan den höga mode du har, i rätt passform och tyg. Fantastiskt att se ut, denna sui bör vara väldigt elegant och elegant men också mycket mångsidig så att du kan blanda och matcha den med avslappnade klädbänker också.
Den skarpa vita tee och jeans måste
Det spelar ingen roll vilken typ av stil essens du följer, men för en mångsidig klädmosfär i garderoben måste du ha den skarpa vita tee och denim. Denna kombination fungerar bra med blazrar och kostymer lika och även när du vill träffa festerna i något subtilt men ändå elegant.

Således, med de berömda män modekläderdistributörer som introducerar nya kläder för männen under varje säsong, får du ett antal alternativ för att använda dessa stiltips enkelt.

Taggar:
män modekläder distributörer
män modekläder tillverkare
män modekläder leverantörer

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Uncategorized

Veckans kostym: Express

För upptagna arbetande kvinnor är kostymen vanligtvis den enklaste outfit att kasta på på morgonen. I allmänhet handlar den här funktionen inte om intervjudräkter för kvinnor, som måste vara så klassiska och grundläggande som du får – istället handlar den här funktionen om den något olika kostym som är modern men ändå professionell.
Om du försöker hitta en kostym i en särskilt ljus, glad färg, kolla in Express-dessa hög midja, veckade, beskurna byxor finns i cirka 12 olika färger, alla med en matchande blazer. (Olika storlekar och färger är slutsålda online, men om du ringer din lokala butik kan de kanske hjälpa dig. Ljusblå och mynta verkar ha flest färger, men det finns något där för dem alla.)

Express verkar föreställa sig det som en monokromatisk outfit; Detta är ett av de sällsynta fall där jag gillar kamisolen utformad med jackan; De verkar också ha grödor i samma färger. (Känn ditt kontor innan du avslöjar bh -remmar – och jag antar att standard på många kontor skulle vara “inga grödor.”)
Byxorna finns i storlekar 00-18, såväl som långa, korta och petite-storlekar, och blazern finns i storlekarna XS-XL, regelbundna och petite.
PSST – Det är också intressant att se att Express har ett nytt “hållbart” avsnitt!
{Relaterat: 8 Slow Fashion Workwear varumärken att prova}
Det här inlägget innehåller affiliate -länkar och Corporette® kan tjäna provisioner för inköp som gjorts via länkar i det här inlägget. För mycket mer information se här. Tack så mycket för ditt stöd!

Arbetskläder försäljning av anteckning för 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, upp till 70% rabatt!
Neiman Marcus – Försäljning är till försäljning, upp till 75% rabatt!
Net-a-Porter-7000+ nya linjer tillagda, upp till 80% rabatt!
Nordström – 7 000 nya markdowns för kvinnor
LO & SONS – Upp till 50% rabatt!
Av Mercer – Försäljning av lagringsanläggningar: Upp till 60% rabatt
LOFT: Summer Clearance: Upp till 70% rabatt på vanliga priser
J.Crew-$ 75 Denim & mycket mer slitstilar
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 rabatt på allt; $ 10 rabatt varje $ 50 du spenderar

Annan försäljning av anmärkning:
BUFFY-BAKT-TILL-SPARING: Upp till 15% rabatt på deras sängkläder
Fallskärm-Spara upp till 40% rabatt på sistchance-artiklarna
Föryngring – Vardagsrumsförsäljning: Upp till 30% rabatt (läsare älskar deras belysning)

Det här inlägget innehåller affiliate -länkar och Corporette® kan tjäna provisioner för inköp som gjorts via länkar i det här inlägget. För mycket mer information se här. Tack så mycket för ditt stöd!
Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som skapats för att tillhandahålla en indikerar att vi ska tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser.
Arbetskläder försäljning av anteckning för 8.25.22 …

Saks Fifth Avenue – Designer Sale, upp till 70% rabatt!
Neiman Marcus – Försäljning är till försäljning, upp till 75% rabatt!
Net-a-Porter-7000+ nya linjer tillagda, upp till 80% rabatt!
Nordström – 7 000 nya markdowns för kvinnor
LO & SONS – Upp till 50% rabatt!
Av Mercer – Försäljning av lagringsanläggningar: Upp till 60% rabatt
LOFT: Summer Clearance: Upp till 70% rabatt på vanliga priser
J.Crew-$ 75 Denim & mycket mer slitstilar
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 rabatt på allt; $ 10 rabatt varje $ 50 du spenderar

Annan försäljning av anmärkning:
BUFFY-BAKT-TILL-SPARING: Upp till 15% rabatt på deras sängkläder
Fallskärm-Spara upp till 40% rabatt på sistchance-artiklarna
Föryngring – Vardagsrumsförsäljning: Upp till 30% rabatt (läsare älskar deras belysning)

Några av våra senaste artiklar här på Corporette …
Hur mycket hjälp har du i ditt liv?

Berättelser från plånboken: pengar och prioriteringar

Jakten: De bästa stora benbyxorna att bära för att arbeta

C-Suite-stil för kvinnor: Hur man uppgraderar din garderob efter en marknadsföring

Vad är det dyraste du äger – och bär du det?