Amerikansk-tillverkade tee-tröjor-Take on Threads

Jul 29, 2022 Clothing Accessories

Take On Threads, ett Kalifornien-baserat T-shirtföretag, erbjuder unika tee-skjortor med originalkonstverk producerade av amerikanska konstnärer, som kombinerar upplevelse, entreprenörsanda samt entusiasm för att tillhandahålla till grannskapet något ganska unikt. Modiga trådar T-shirts är tryckta på 100%organisk bomull med miljövänligt bläck. Teesna odlas inte bara, sys såväl som tryckta med amerikanska jordbrukare, tillverkare såväl som skrivare, men verksamheten återinvesterar också en del av intäkterna tillbaka till andra amerikanska små företag. Take On Threads är nöjda med att ha produkter med begränsad körning som produceras inhemskt, liksom varje månad de släpper en ny stil av stilar som har utmanat fantasin hos var och en av deras designers.
Teamet bakom tjänsten är tillverkad av tre personer: Cheri Larsh Arellano (grundare av Conscious Creative), Mark Arellano (författare, regissör samt Cinematographer) och Jake Brereton (grundare av Green Town Toys). Dessa tre har samarbetat så mycket som ger dig t-shirts som du inte kommer att upptäcka någon annanstans och, på samma sätt, tee-skjortor som stöder amerikanska företagare såväl som konstnärer från kust till kust. Ta på trådar återinvesterar 10% av alla intäkter till amerikanska företagare såväl som små serviceägare via Kiva (en ideell som levererar mikrofinansiering till nya tjänstägare). Så även om du inte får en tee kan du fortfarande skapa ett Kiva -konto samt gå med i deras lånelag för att göra en skillnad. I själva verket, om du använder den här länken, kan alla TEE -skjortor fabriksbesökare göra sin allra första $ 25 donation helt gratis! Bara indikationen för Kiva såväl som du får $ 25 för att investera i en liten serviceägare var som helst i världen. ganska snyggt!
Deras senaste samling, som påverkades av stilen “kärlek”, fångade verkligen min uppmärksamhet. En stil i synnerhet, hjärtat av rosor, kom från markörritningar av rosor, liknande forntida Maya Glyph. Stilen är på samma sätt grundläggande och effektiv, vilket gör den representativ för stilen såväl som vad vi samarbetar med ordet “kärlek” med.

Heart of Rosesheart of Roses
Jag förstår vad några av er kanske tror – kostnaden ($ 39) är hög. Jag säger att vi fick utnyttjat en hel del prisvärda saker och tar hög kvalitet för givet. Amerikanska tillverkade produkter kan vara mycket dyrare, men detta är vanligtvis ett resultat av ett engagemang för höga krav på kvalitet, såväl som skickligt, ganska betalat arbete. Ja, den här punkten måste understrykas! Förutom att varje tag på trådar tee -skjortor fick stöder jordbrukare, tillverkare och designers i hela USA.
Modiga trådar säljer också tomma ämnen och använder grossistmängder av såväl grafik som tomma tees, så om du funderar på att arbeta tillsammans med dessa fina människor, känner dig gratis att kontakta dem! För kunder måste du förstå att de nu levererar till över 30 länder runt om i världen så inspektera webbplatsen, välj dina tee -skjortor eller en attraktiv lagringstank och slutade vara en entreprenör själv.
Här är hela uppsättningen av tee -skjortor från “Love” -kollektionen samt se mycket mer på deras Facebook -sida samt Pinterest för de aktuella nyheterna samt inspirerande stift!

Kärlek är konstigt Messy Heartsweetnessocean från Loveheart Lotuslove Lotusthe Propoaleat Your Heart Outspray the Lovei’m a Loverlove modigt

0/5 (0 recensioner)

hyl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *