Låt oss revidera Do’s and Don’ts av att styla upp grossistträningens leggings

Oct 1, 2022 Clothing Accessories

Låt oss revidera do’s and don’ts av att styla upp grossistträningens leggings
08/11/2018, postat av Alanic Global
Det är inte en ny trend att bära leggings; Definitionen av att glida till dem har dock förändrats. Det fanns en tid då att ha på sig leggingarna var begränsad till de glänsande, glansiga eller de snygga. Nu idag har trenden fått en tvinnad vändning och kvinnorna fokuserar mycket mer på fitness -leggings som är flexibla, elastiska och bekväma. Vouching på uttalandet om athleisure -stil, har bottenkläderna tagit sig till den vanliga klädindustrin och drivit kvinnor att ta upp den konventionella benen som bär stil.

Nu har säljarna kommit med ett brett utbud av fitness leggings -samling som sträcker sig från de tryckta, till mesh -leggings, färgen blockerade, capri -skärning och mycket mycket mer som är mångsidiga nog att bäras till fitness -sessionerna, yogaklasser och även till fester och avslappnade utflykter.

Men du kanske inte är helt säker på etiketterna för att bära träningsleggarna, och därmed har vi tagit in några av DO: erna och inte för att prova grossistträningens leggings med förtroende.

Ge en bild till Matchy Matchy
Du kan ha en idé om att göra matchen matchy -stil skulle vara något överskattat och föråldrat. Men detta har alltid rekommenderats av modebloggarna, och kändisarna tar också till detta. För att få in någon ny förändring kan du säkert prova matchen matchy -stil när du teamet fitness tryckt eller enfärgade leggings med liknande typ av toppar i vilken stil som helst.
Koordinationen är viktig
Du måste komma ihåg att leggings och toppar eller jacka du bär är i samordning och synkronisering, och därmed måste du bära de tryckta leggings eller färgade leggings som kompletterar topparna eller tee du har på dig. Om du bär något ur platsen blir outfit en hotchpotch.
Lek med roliga lager
Ge lite proportion till din outfit när du teamet leggings med ett antal lekfulla och färgglada lager. Lägg till tee i den med en denimjacka eller skinnjacka, eller lätt bära tanken med en kambray eller flanell-t-shirts över paret med leggings du har på dig. Detta kommer att erbjuda en viss volym till outfit för en större omvandling.
Var inte för klibbig med toppen
Om du vill ha en smickrande outfit måste du prova en lös monterad tee eller en topp som har en bra silhuett. Paret av leggings som skapats av en av de ledande grossistklappproducenterna är snäva och därför kan du inte skapa något mycket ur platsen med den snäva toppen eller ytterkläderna igen.

Långa stövlar ser bra ut
Du kanske är uttråkad med samma gamla sneakers tillsammans med yoga- eller fitness -leggings på träningsklasserna och söker efter lite förändring. Du kan samarbeta med leggings med låret stigande höga stövlar som kompletterar varandra perfekt och ser lämpliga ut för festerna.
Gå överdimensionerad med toppar
Du kan komma ut ur ditt skal och prova något funky och slarvigt. Bär de överdimensionerade och slouchy tees med de snäva leggingsen och ser helt gungande ut med den bästa balansen av kläder.
Skörda shenanigans
Leggings med hög midja bör tillhandahållas den mycket nödvändiga retro-vridningen när du kopplar ihop dem med skördetopparna som har kommit tillbaka till modescenariot. Köp också gymnastikskörden som produceras av de välrenommerade grossistkläderleverantörerna och bär dem med dina gymhorts och leggings till fitnessklasser.

Taggar:
Fitnessklädtillverkare
grossistkondition
grossistkonditionsleverantörer
Partihandel konditionsklädtillverkare
grossistträning

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

hyl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *