Raccoon Brand – Tee Shirts Evaluation

Jun 25, 2022 Uncategorized

Raccoon Brand
Raccoon Brand har en unik stil med en galen karaktär som definierar tankesättet och idén om deras T-shirts: den onda tvättbjörnen. Att göra förödelse överallt går, det är nu förhärligat av detta extremt fantastiska märke som har en solid samling tankar, t-shirts, tröjor såväl som hoodies och, ja, jag var bland de lyckliga att få några prover såväl som att prova dem ut.
Stilarna är så smidiga, du kan knappt känna att trycket såväl som tee -skjortorna är väldigt mjuka. Alla amerikanska kläder. Tillverkade av 100% bomull är de extremt bekväma och sitter precis bäst på kroppen.
Natten är YourSpool som hoppar på natten är din Midnatt Mischief med bunten jag fick några extra godsaker också – stift med det bedårande tvättbjörnen, klistermärken samt en enorm 50% diskonteringsräntekod för mitt nästa köp. Jag förväntade mig verkligen inte alla dessa så bra som det var det som gjorde att detta märke fastnade hos mig – jag fortsätter tillbaka till deras webbplats såväl som deras Facebook -sida för att se vad som är nytt. Jag har inget emot att inspektera de vackra kvinnorna som sportar dessa fina plagg, det är sant. Men jag gillar intresset för kunden! Jag har dessa klistermärken överallt nu – min arrangerande bok, mitt kontor, på min bärbara dator. Förutom att jag gav stift till mina goda vänner också, så de frågade mig alla om varumärket såväl som du förstår att detta är den allra bästa kampanjen som ett märke kan få – när dina kunder ger ditt företag en röst.
Raccoon Brand Premium ClothingRaccoon Brand Premium Clothingi gillade de omfattande utskrifterna som fick mig att tro att några av T T-shirts var skärmtryckt-som natten är din design, medan andra verkligen var DTG-som Heist och Midnight Mischief. Jag var inte säker på storlekar men du borde inte oroa dig eftersom de inte har någon typ av avvikelser med det du vanligtvis är van vid. Jag tvättade tankarna några gånger nu så bra som jag kan säga att det inte finns någon modifiering i utskriftsfärgen eller färgen på tanken, den orange är just som tidigare – den krympade inte så bra som stannade lika mjuk. En sak som jag verkligen gillade-mycket bekväma kläder såväl som det är i huvudsak mitt primära fokus här eftersom vi talar avslappnade kläder.
Jag rekommenderar verkligen att du inspekterar dem, kontakta dem om du vill ha viss information – de har enastående klientstöd – samt se till att märka dem i dina bilder. Jag tror att det är värt att sprida ordet om professionella varumärken av hög kvalitet som Raccoon -varumärket.
Facebook, Twitter, Instagram för tvättbjörnmärke

0/5 (0 recensioner)

hyl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *