Weekly News Update

Nov 14, 2022 Clothing Accessories

Som dessa inlägg? Följ oss på Twitter eller Facebook – det här är den redigerade versionen av vad vi läser! (Vi tweetar också om vi hör om en bra försäljning via vårt Corporettedeals Twitter -flöde.) Du kan också följa oss på Pinterest och Instagram eller genom vårt RSS -flöde.
Atlanten talar om varför designers är ovilliga att inkludera fickor i kvinnors kläder – och hur det påverkar kvinnor på jobbet.
Pinterest sa till mig att avrunda ett urval av tuniker som är tillräckligt långa för att para ihop med leggings.
Fashionista presenterar “14 vackra behåar för fullskalade kvinnor.”
Fortune rapporterar om en studie som undersökte hur din make/partner kan påverka din jobbprestanda. Också nyligen i Fortune: Ordet “kiddo” och kvinnors visselpipa.
New York Times ‘You’re the Boss Blog frågar: “Kan en kvinnlig chef framgångsrikt hantera en chauvinist?”
En bloggare i Harvard Company Review tittar på en studie som visade att kvinnor kan vara mycket mer benägna att utarbeta lön vid ett nytt jobb när de har fått höra att lönen är förhandlingsbar; Om inte, kan de faktiskt träna nedåt (H/T till bredbladet).
Ovanför lagen talar om domare som tweetar.
Road Warriorette hanterar utplaneringsetikett.

Missade vi något? Lägg till dem här, eller skicka dem till news@corporette.com. tack! Också: Är du mamma eller mamma att vara? Missa inte denna veckas nyhetsuppdatering på Corporettemoms.

hyl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *