DIY Milk Appeal Products

Jan 7, 2023 Uncategorized

Med tanke på att vår barndom har vi alltid blivit ombedda att dricka mjölk och våra mödrar till och med applicerat mjölk på våra skinn. Faktum är att mjölk är en anmärkningsvärd ingrediens som blandas i många av våra kroppslotioner, rengöringsmedel etc. Mjölkkräm för ansikte kommer att främja en hälsosam, rättvis och ljus hud. Men skulle det inte vara bra om du kunde göra dina egna rengöringsmedel och lotioner med mjölk i ditt kök? Tja, oroa dig inte, för vi har några knep i ärmarna!
[Läs också: Hur man tar bort döda hudceller från ansiktet och kroppen naturligt]

Här är några anmärkningsvärda mjölköverklagande produkter du kan göra hemma. Låt oss börja:
För en känslig hud: lugnande honung och gurka rengöringsmjölk
Många människor har en känslig hud och ibland kan inte alla produkter användas på en sådan hud. Faktum är Världsmästerskapet i fotboll Tröja att huden ibland är så känslig att du inte heller kan använda några produkter. Så detta för damerna med den känsliga huden:
Här är vad du behöver:
1 Chamomile tepåse
2 msk klar honung
1 liten gurka, skalad och sådd

[Läs också: Några av de mest fantastiska chokladapplikationsprodukterna]

1 msk helmjölk

Koka kamomilleväskan och låt den svalna under en tid. Ta bort gurkarens skal och riv den och sil gurkarens massa. Håll all juice. Rör nu ACF Fiorentina Tröja honungen i juicen och tillsätt också hela mjölken i blandningen. Applicera denna blandning på ett rent och torrt ansikte. Låt den sitta i minst 20 minuter och torka sedan av den med det svala kamomillteet. Det lugnar inte bara en känslig hud, utan den stramar också porerna och förhindrar akne och finnar.
Källa: Pinterest.comFor ett smaskigt luktande bad: Chokladmjölkbad
Vi vet, namnet låter väldigt frestande, men det är också ett mycket bra sätt att sparka tillbaka i Ecuadors herrlandslag i fotboll Tröja ditt badkar efter en hektisk dag på jobbet. Detta chokladbad är fantastiskt och lämnar din hud kvarstår med den söta lukten av choklad. Plus att kombinationen av mjölk och choklad också lämnar din hud silkeslen.

[Läs också: Hur man gör ditt bad till ett roligt bad]
Här är vad du behöver:

3 koppar helmjölk (om du måste använda pulvermjölk, använd 2 koppar)
5 msk färska myntablad, hackade
3 msk rå kakaopulver (detta finns tillgängligt i många av hälsokostbutikerna)
½ kopp epsomsalter
1 kopp majsstärkelse

[SC: MediaD]
I en skål, blanda alla dessa ingredienser ovan och rör om hela blandningen för att ha en jämn konsistens. Fyll nu på badkaret och tillsätt hela blandningen i den. Blötlägg i badkaret i minst 20 minuter för en helhetsupplevelse. Använd ljummet vatten för en ännu mer eterisk upplevelse.

Ta alla de tre ingredienserna och blanda dem alla i en skål. Blanda tills alla har en tjock konsistens. Applicera denna blandning på ett rent och torrt ansikte. Massera blandningen på huden och tvätta den efter 20 minuter.
Källa: HealthandmindCare.comAltiskt, om du inte har havregryn kan du också använda muskot. Ingredienserna för att göra denna skrubba anges nedan.
Källa: BlogSpot.comlet får blanda sig med dessa anmärkningsvärda mjölköverklagande produkter! Dessa DIY: er är också enkla och mycket effektiva! Så plundra ditt kök och låt oss få matlagning
[Läs också: DIY Appeal Projects]

hyl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *