Minnie Mouse Nails: Disney Nail Motivation du letade efter!

Jan 4, 2023 Clothing Accessories

Vi växte upp på en väsentlig dietplan för Disney såväl som när det gäller Disney, det allra första som skulle komma till ditt sinne är Mickey Mouse såväl som Minnie Mouse. Om du är en Irans herrlandslag i fotboll Tröja Disney såväl som Minnie Mouse -fan samt Minnie Mouse Nail Art Styles -fan, är den här korta artikeln bara för dig! Vi kommer att prata om exakt hur man smärtar Minnie Mouse -naglar så bra som du kan flagga dina Cutesy Disney -naglar till alla dina vänner. Minnie Mouse -naglar i sanning är extremt enkla att få. Allt du kräver är några nagellackförsörjningar såväl som en extremt stabil hand. När allt kommer omkring kan du inte ha Minnie Mouse -nagelkonst där Minnie inte ser ut som Minnie alls!

Hur man målar Minnie Mouse Nails
Det finns många olika typer av Minnie Mouse -naglar såväl som vi har samlat två extremt olika, distinkta såväl som enkla att replikera stilar för dig. Så låt oss komma igång!

Minnie Mouse Nails: Style 1
Här är vad du behöver:

Basrock (transparent)- Detta är för att skydda dina naglar
Rött nagellack
Svart nagellack
En liten smal borste
Vit nagellack
Prickverktyg
Topprock

Vägbeskrivning:

Använd basrocken samt applicera den på alla dina naglar. Basrocken stärker vanligtvis naglarna och används för att skydda dina naglar. Om du har svaga naglar finns det få basrockar som till och med kan hjälpa till att förbättra dina naglar (Sally Hansen Stärkande basrock)
Måla alla dina naglar röda utom ljudfingret
Ta den svarta nagellacken såväl som borsten samt använd den för att göra tre stora svarta cirklar. Dessa kommer att användas för att producera Minnies huvud på dina ljudfingrar
Gör två röda trianglar på det svarta för att representera hennes bågar
Ta nu den vita nagellacken såväl som prickverktyget samt prickar var och en samt var och en av dina naglar
Ta nu topprocken samt applicera den Sporting CP Tröja på varje spik för att dyka upp från ditt konstverk. Tada! Du är färdig!

[Läs också: Party Nail Art Ideas]
Här är en YouTube Minnie Mouse Nail Art Tutorial Sport Club Internacional Tröja som du kan följa:

Minnie Mouse Nails: Style 2
Här är vad du behöver:

Här är en YouTube -tutorial för dessa naglar:

Rulla ner för att titta på några av de andra Minnie Mouse -nagelstilarna som du kan prova!
Minnie Mouse akryl nagelkonst – en idealisk balans mellan vit, röd såväl som svarta nagelfärger för att flagga Minnie -stilen.

2. Enkel Minnie Mouse Nail Style – Om du bara börjar och inte är bekväm med dina ritfärdigheter, kan du prova denna mycket enkla Minnie Mouse -nagelkonst.

3. Minnie Mouse -naglar med en twist – Söker efter metoder för att göra Minnie Mouse -naglar men med en liten twist? Inspektera denna stil leopard påverkade Minnie Mouse nagelkonst.

4. Minnie Mouse Fake Nails – Inte alla av oss har tid och tålamod att rita stilar på våra naglar, rätt. Nästa finaste val är att flagga fingrarna med några falska naglar.

5. Minnie Mouse Christmas Nails – Visa några som för den glada säsongen av julen med dessa Minnie Mouse påverkade naglar.

6. Minnie Mouse Pink Nails – Kvinnor som gillar rosa kan prova detta bedårande såväl som enkla Minnie Mouse -stil med polka -prickar.

7. Mickey såväl som Minnie Mouse -naglar – det är ingen tvekan om att Mickey såväl som Minnie är de sötaste Disney -paren.

8. Minnie Mouse -naglar för ungdomar – Låt din unga fasta denna bedårande såväl som älskvärda Minnie Mouse Nail Art.

9. Minnie Mouse Shine Nails – Lägg till lite skimmer såväl som strålar till dina Minnie Mouse -nageldesign.

10. Minnie Mouse Nail Art – Sök en professionell assistent samt måla var och en av dina naglar med en annan stil för att visa din Minnie Mouse -kärlek.

Vi hoppas att du gillar dem! Låt oss förstå i kommentarerna vilken du försökte på naglarna.
Bilder Källa: Pinterest.com

hyl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *